Neem contact op via 06 54 23 67 78

Image11

Fotovaklab

Hoge kwaliteit prints, gemaakt met veel passie en ervaring

Elke foto krijgt onze aandacht

U heeft tijd noch moeite bespaard om dé perfecte foto of opname te maken, dus het laatste wat u wilt is dat deze ‘tussen de rest’ terechtkomt bij een online aanbieder. Bij MASA print is élk bestand evenveel aandacht waard. Ieder bestand wordt gecheckt en krijgt alle aandacht die het nodig heeft. Dit komt het resultaat bij het printen alleen maar ten goede. Bij het printen krijgt u een afdruk die perfect is en aan alle eisen voldoet. Samen kijken we naar het digitale bestand en voeren we correcties uit achter een groot gekalibreerd scherm. Het afdrukken kunt u daarna live bekijken.

Waar werken wij mee?

Onze printers

De Epson SureColor P20000 is een 64 inch printer en voorzien van de geheel vernieuwde PrecisionCore MicroTFP-printkop. Daarnaast maakt de Epson SC-P20000 gebruik van de nieuwste 10 kleuren UltraChrome Pro-inkt.

Met de Epson SureColor P20000 worden uiterst nauwkeurige afdrukken geproduceerd met heldere en levendige kleuren. Ook heeft deze inktjetprinter een speciale zwartwitmodus. Hierdoor is het mogelijk om prachtige zwartwit afdrukken te maken die voorzien zijn van diepe en rijke zwarttinten.

 

De Epson SureColor P20000 uitgevoerd 2 zwart inkten en 3 grijs inkten. Door de hoge dichtheid zijn de overgangen uiterst vloeiend tussen de verschillende tinten. Dit geweldige kleurbereik wordt allemaal mogelijk gemaakt doordat de Epson SC-P20000 gebruik maakt van de tien kleuren UltraChrome Pro-inkt. Deze nieuwe inkt technologie biedt een brede dekking van Pantone®-gecertificeerde kleuren.

Ons papier
  • Ilford gallery prestige serie
  • Hahnemühle – fine art
  • Baryta
  • Canson
  • Photosatin/lustre
  • Canvas, mat en gloss
  • Andere papiersoorten op aanvraag
Epson P20000 MASAprint Almere

Foto's afdrukken

Sterk in kleur en zwart/wit – Bij het maken van foto prints maken wij gebruik van de Epson SureColor P20000. De Epson SureColor P20000 is een 64 inch printer en voorzien van de geheel vernieuwde PrecisionCore MicroTFP-printkop. Daarnaast maakt de Epson SC-P20000 gebruik van de nieuwste 10 kleuren UltraChrome Pro-inkt. Dit staat garant voor een breed kleurenspectrum en uitzonderlijke lichtechtheid. Vier zwartniveaus zorgen voor perfect gebalanceerde grijswaarden en vloeiende gradaties in tinten wat de kwaliteit van de print naar een hoger niveau tilt. De automatische overschakeling tussen geoptimaliseerd fotozwart en matzwart zorgt voor de beste resultaten op onze speciale papiersoorten. Heeft u speciale wensen qua papiersoort? Laat het weten en we kijken wat we kunnen doen. MASA print is meesterprinter als het aankomt op groot formaat afdrukken van foto’s op hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit fotopapier maar ook canvas of dibond zijn mogelijk.

Exposities

MASA print heeft de afgelopen jaren prachtige fotopanelen mogen maken voor diverse fotografen. O.a de prachtige expo ‘Rembrandt, All his paintings’. De opdracht hebben we in samenwerking en in opdracht gedaan van Luna X. Alle werken van Rembrandt zijn op ware grootte geprint op Ilford galerie smooth pearl. Maar ook de imposante expo van Daniëlle van Zadelhoff: voor haar hebben we 63 grote werken gemaakt, afgewerkt in dikke baklijsten en geprint op het prachtige papier van Canson. Deze waren de hele zomer te zien in het CAC museum in Malaga. Drukken nodig op mooie soorten fotopapier, fine-art of canvas, eigenlijk kunnen we alles aan. Ook prints nodig voor een expo, eventueel met afwerking, bel of mail MASA print eens. We zullen er alles aan doen om van uw expo een prachtige ervaring te maken.