Neem contact op via 06 54 23 67 78

Image11

Over ons

Over ons

Eigenlijk kriebelde het al veel langer, een eigen zaak, je eigen baas, je eigen regels. Maar ook altijd goede banen gehad, dus maak je de stap niet zo snel. Tot begin 2015, toen was de tijd rijp. Ik wilde nu eigen baas zijn. Anders komt het er nooit van. Samen met mijn vrouw zijn we MASA print gestart. De naam was niet zo moeilijk MA (MArcel) SA (SAndra) print. Klinkt logisch en ligt makkelijk in het gehoor. Ik wilde niet in de marge blijven printen maar er echt toe doen in de print business. Ik kon putten uit 30 jaar ervaring als lithograaf. Dus kleur heeft voor mij geen geheimen. En met mijn grote netwerk kon ik al snel een mooi klantenbestand opbouwen.

Ik wil dat klanten zich weer klant voelen, de aandacht krijgen die ze verdienen. En altijd voor het maximale gaan, altijd topkwaliteit. Ik mag wel zeggen dat we een vliegende start hebben gemaakt en al vele mooie dingen hebben mogen maken. De klant staat bij ons altijd voorop. Als de klant wil komen kijken hoe we hun werk printen doen we dat lekker met een bakje koffie (of thee). Kortom, zoekt u een fotovaklab waar geluisterd wordt en waar de mooiste fotoprints worden gemaakt, eventueel met een mooie afwerking, dan is MASA print de juiste partij. Maar we helpen u ook graag met het printen van posters, rollup banners of canvasdoeken.

Werk
Ervaring

MASA print
2015 – heden

EIGENAAR

Fotovaklab, printwerk, lithografie en prepress.

Park Press / Repro Art
1998 – 2003

BEDRIJFSLEIDER

De algehele bedrijfsvoering, het maken van planningen en uitvoeren van kwaliteits controles. Verder alle contacten met klanten onderhouden.

ScanVisie
1990 – 1992

LITHOGRAAF – MICROMONTEUR

CSO Marketing Communicatie
2003 – 2015

PRODUCTIE / ACCOUNT- / TRAFFICMANAGER – LITHOGRAAF

Verantwoordelijk voor kleurbeheer, printen van fotoafdrukken op allerlei soorten media.

Digitaal Amsterdam – VB Fototechniek
1992 – 1998

LITHOGRAAF – BEELDBEWERKING

De eerste jaren, voordat de MAC zijn invoering deed, het maken van CMYK litho’s door middel van contacten, maskers maken en alle andere lithografische werkzaamheden. Later deze handelingen op een Crosfield pagina opmaak systeem icm MAC. De laatste jaren Productie Manager en buitendienst.

Drukkerij De Boer Cuperus
1985 – 1990

MICRO/MACRO MONTEUR, GRAFISCH TECHNICUS

Het vervaardigen van kleur gescheiden films tbv drukwerk, en daarna op inslag monteren voor drukwerk.

"Marcel heeft oprechte liefde voor zijn vak en een enorme drive om samen het uiterste uit een foto te halen. Dat persoonlijke contact en een extra paar ogen over mijn werk, zorgen ervoor dat wij al jaren een hele fijne samenwerking hebben." 

Paulien Huizinga
Fotograaf - www.paulienhuizingaphotography.com

"Met een tomeloos enthousiasme bekijkt Marcel de beelden die ik opstuur, wijst me een enkele keer op eventuele onvolkomenheden, maakt er vervolgens mooie prints en/of panelen van en zal alles op alles zetten om samen een prachtig product af te leveren aan de klant. MASA print gaat alleen voor het allermooiste eindproduct."

Mark Isarin
Fotograaf - www.markisarin.nl

"Marcel always makes time for me. He always manages to make the best out of every situation with his hard work and enthusiasm. He is a real problem-solving maestro and never shies a way from a challenge. He delivers great quality work and the coffee isn't bad either."

Barry Schultz
Fotograaf - www.barryschultzphotography.com

"Marcel gaat net een stapje verder. Voor een knap staaltje vakmanschap en meer zeg ik MASA print. Niet alleen heeft hij mijn boek 'Everybody is nobody' tot in de puntjes verzorgd maar ook meerdere prints, met altijd dat stukje persoonlijke betrokkenheid, zorg en kennis dat hem zo bijzonder maakt."

Judith Osborn
Artist - judithosborn.com