Neem contact op via 06 54 23 67 78

Image11

Printwerk

Posters

Posters kunnen worden geprint op allerlei formaten en papiersoorten. Van mooi stevig papier voor binnen en buiten tot papier voor abri’s en billboards. We hebben soorten papier voor alle doeleinden tot een formaat van 152 cm breed en dan vanaf rol geprint. Eindeloze mogelijkheden dus!

Rollup banners

De prints van de roll-up banieren worden geprint op witte polyesterfilm van hoge kwaliteit met blockout achterkant waardoor er geen licht doorheen schijnt. De polyesterfilm heeft een briljante kleurweergave op een mat oppervlak. Een ander sterk punt is dat de print altijd mooi strak blijft als hij staat en niet krom of bol gaat staan. De cassettes zijn van grijs aluminium. Beschikbare formaten zijn: 85×200 cm (meest standaard formaat), 100×200 cm, 120×200 cm, 150×200 cm. Wilt u een duurzamere uitstraling? Er zijn ook mooie houten cassettes te bestellen.

Canvas

U kunt kiezen uit een matte en gloss kwaliteit. Beide worden opgespannen om een naspanbaar houten frame. De frames zijn van ayous hout gemaakt i.p.v. vuren (zoals de meeste aanbieders van canvasdoeken). Dit heeft als voordeel dat het canvasdoek niet krom zal gaan staan als het al enige tijd aan de muur hangt. De formaten van doeken kunnen per cm oplopen dus er kunnen allerlei vreemde formaten worden gemaakt tot 150 cm breed en dan vanaf rol. De framedikte is standaard 2 cm maar 4 cm is ook mogelijk. En kleurgarantie is levenslang, oftewel, het verkleurt niet in de zon.

Lichtbak dia's

Een mooie nieuwe print in uw lichtbak nodig? We printen dit op universele dikke polyester backlit film met een speciaal ontworpen inktjet-coating die het mogelijk maakt ongelofelijke intens zwart te produceren. Deze film heeft een uitstekende lichtspreiding, perfect voor lightbox displays. Het hoogglanzende oppervlak zorgt voor zeer heldere kleuren, zowel wanneer de lichtbak aan als uit is. Het materiaal is watervast en UV-bestendig en kan dus ook in een vochtige omgeving gebruikt worden en is daarmee geschikt voor buiten en binnen. Alle ‘vreemde’ maten zijn mogelijk.

Onze afwerking

Alle soorten prints kunnen worden afgewerkt. Dat houdt in:

Opspannen

Opspannen van canvas doeken.

Opplakken

Opplakken op foam, forex, PVC, karton, dibond en zwart MDF.

Inlijsten

Inlijsten in diversen soorten frames/lijsten met glas, plexiglass en/of passe-partout.

Lamineren

High gloss en satijn laminaat.

Iets anders?

Bel ons dan gerust op 06-54236778